Onze kernwaarden De pijlers waar we op koersen!

Bij Scheepswerf Poppen gaat het om doen! We houden van slim, snel en hard werken. Het is een aanpak, die ons al meer dan 85 jaar drijft en waarmee we nog altijd vooruitgang boeken. Vier pijlers zorgen ervoor dat we blijvend vasthouden aan onze koers.

Solide - scheepswerf Poppen

Solide We beschikken over alle kennis en kunde!

Scheepvaart zit in onze genen. Al meer dan 85 jaar zijn we een consistent familiebedrijf met loyale werknemers. Ambacht staat bij ons voorop. We verstaan ons vak en zijn trots op wat we neerzetten. Het is dankzij die grote kennis, brede vaardigheden en allround focus van al onze medewerkers dat we een ding met zekerheid kunnen stellen: u zult zich bij ons nooit, maar dan ook echt nooit afgescheept voelen!

Flexibel - scheepswerf Poppen

Flexibel We denken in kansen en uitdagingen!

Grote of kleine schepen, lange en korte klussen en van complexe tot pragmatische oplossingen; met welke vraag u ook bij ons komt, onze professionele werf is ingericht op het leveren van maatwerk. En omdat we voor, tijdens en na het bouwproces naar u als klant luisteren, blijven we altijd sparringpartners. Zo kunnen we razendsnel inspelen op veranderende wensen of omstandigheden en de bakens verzetten waar nodig.

Vernieuwend - scheepswerf Poppen

Vernieuwend We blijven vindingrijk en vooruitstrevend!

We mogen dan 85 jaar historie hebben, dat betekent zeker niet dat we slechts op onze geschiedenis drijven. We blijven vindingrijk, vooruitstrevend en ondernemend. We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en gooien het graag over een andere boeg. Daarom investeren we continu in vernieuwing van machines, technieken en materialen. En in de ontwikkeling van onze vakmensen. Zo houden we onze scheepswerf altijd toekomstproof.

Nuchter - scheepswerf Poppen

Nuchter We spreken altijd klare taal!

Nee, op chique feesten of glamourpartijen zal je ons niet snel zien. We staan liever met beide benen op de kade. Niet verrassend, want bij Scheepswerf Poppen werken geen businessmensen, maar nuchtere scheepsbouwers met verstand van zaken. Bij ons is een afspraak een afspraak en een woord een woord. We spreken klare taal en handelen daar ook naar. Het zorgt ervoor dat ons kompas nooit van streek raakt.

Onze werkzaamheden We hebben alle disciplines aan boord!

Elk uur dat uw binnenvaartschip aan de wal ligt, kost geld. Daarom bent u gebaat bij een totaalwerf die u volledig en snel kan ontzorgen. Wij hebben daarvoor alle disciplines aan boord. Van Ontwerp & Enginering tot Casco’s & Inbouw en van Afbouw & Interieur tot Service & Onderhoud. Al deze afdelingen stellen ons in staat om u een breed scala aan diensten aan te bieden.

 • Onderhoud - Diensten - scheepswerf Poppen

  Onderhoud

  Uw schip voldoet weer aan alle certificaten!

  Lees verder
 • Ver- & ombouw - Diensten - scheepswerf Poppen

  Ver- & ombouw

  Verander of verbeter de functie van uw schip!

  Lees verder
 • Verlenging - Diensten - scheepswerf Poppen

  Verlenging

  U blijft operationeel terwijl wij bouwen!

  Lees verder
 • Nieuwbouw - Diensten - scheepswerf Poppen

  Nieuwbouw

  Uw partner van ontwerp tot oplevering!

  Lees verder
 • Solide
 • Flexibel
 • Vernieuwend
 • Nuchter

Wat kunnen we voor jou betekenen?

flexibel nieuwbouw nuchter onderhoud phone location mail solide ver-ombouw verlenging vernieuwend