Wat kunnen wij? We hebben alle disciplines aan boord!

Elk uur dat uw binnenvaartschip aan de wal ligt, kost geld. Daarom bent u gebaat bij een totaalwerf die u volledig en snel kan ontzorgen. Wij hebben daarvoor alle disciplines aan boord. Van Ontwerp & Enginering tot Casco’s & Inbouw en van Afbouw & Interieur tot Service & Onderhoud. Al deze afdelingen stellen ons in staat om u een breed scala aan diensten aan te bieden.

Onderhoud - Diensten - scheepswerf Poppen

Onderhoud Blijf zorgeloos varen!

U kunt bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. We kunnen snel inspringen op uw urgente behoefte. Of het nou gaat om gepland onderhoud of onmiddellijke (nood)reparaties, beide zijn mogelijk. We beschikken over compleet ingerichte werkplaatsen en ervaren vakmensen om alle soorten averij te repareren of juist te voorkomen. Ongeacht het type schip kunt u na een (p)reparatiebeurt bij ons weer zorgeloos varen.

Ver- & ombouw - Diensten - scheepswerf Poppen

Ver- & ombouw Elke aanpassing is mogelijk!

Door de continue ontwikkelingen op de scheepvaartmarkt, veranderende regelgeving en de voortdurende stroom aan technische innovaties wordt er van schippers steeds vaker een aanpassing aan hun schip gevraagd. Mocht u hierdoor ook het roer om moeten of willen gooien; Scheepswerf Poppen kan alle verbouwingen voor u uitvoeren. Ook als u uw schip van functie wilt laten veranderen, kunnen wij deze ombouw realiseren.

Verlenging - Diensten - scheepswerf Poppen

Verlenging In korte tijd een langer schip!

Het klinkt heel simpel: zaag een schip in tweeën en zet er een stuk tussen. Natuurlijk weet u wel beter. Maar toch zijn scheepsverlengingen door onze jarenlange ervaring min of meer gesneden koek geworden. Op onze werf maken we een mal van uw schip. En terwijl wij een nieuwe sectie vervaardigen, kan uw schip gewoon operationeel blijven. Komt u terug met het schip op onze werf, dan ligt de sectie compleet klaar en kunnen we aan uw gewenste schipbreuk beginnen.

Nieuwbouw - Diensten - scheepswerf Poppen

Nieuwbouw Van ontwerp naar oplevering!

We bouwen nieuwe schepen tot 110 meter lang en 11,45 meter breed geheel naar wens. Dit doen we volledig in eigen beheer en in eigen huis. Of het nou gaat om casco, piping, conservering, inrichten, aansluiten of aftimmeren; we beschikken over alle kennis en kunde om u binnen tien maanden volledig en binnen budget te ontzorgen. Van ontwerp tot oplevering. Welke wens u ook heeft, wij zullen de boot nooit afhouden!

Scheepslift - We leggen alle schepen droog! Scheepslift - We leggen alle schepen droog!

Scheepslift Onze hydraulische kracht!

Uniek aan de dienstverlening van Scheepswerf Poppen is onze scheepslift. We zijn in staat om schepen tot wel 110 meter lang en 11,45 meter breed droog te leggen. Schepen die het hellinggat invaren, kunnen we rechtstandig omhoogtillen en met een ingenieus hydraulisch systeem opzij rijden. Door deze manier van werken, staan schepen ook op de werfvloer constant waterpas. Dit zorgt voor een goede werkhoogte tussen vloer en schip en maakt dat we schepen secuur uit kunnen lijnen.

Heeft u een vraag?

* Verplicht Een ogenblik geduld…
  • Solide
  • Flexibel
  • Vernieuwend
  • Nuchter

Wat kunnen we voor jou betekenen?

flexibel nieuwbouw nuchter onderhoud phone location mail solide ver-ombouw verlenging vernieuwend